Tyron Kane si Rokhaya Deeop


Vă invităm să îi cunoașteți pe Tyron Kane și Rokhaya Deeop, doi dansatori de Kizomba din Senegal. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată  în Toulouse, Franța și au început să colaboreze pentru concursul eliminatoriu Kizomba Open din Bordeaux, în timpul evenimentului “I’m your DJ”, în septembrie 2015. De atunci, au susținut numeroase workshop-uri de Kizomba și Semba în Toulouse, Barcelona,  Tours, Le Mans, Vierzon, Cluj, București și altele.

Rokhaya locuiește în Toulouse și iubește toate genurile de muzică. Are un background dinamic de dansuri ce include Mbalax, Dancehall, Salsa și  Hip-Hop. A descoperit Kizomba în Rennes, Franța, datorită prietenilior ei, dar a început să danseze în Toulouse, pe faimosul ring din La Folia.

Tyron este profesor de limba și literatura Franceză. Inițial, dansator de Mbalax, a făcut trecerea spre Semba, devenind un dansator și un profesor de excepție. Pasiunea și entuziasmul său au devenit rapid recunoscute în Europa.

Îi vei întâlni pe ringul de dans și te vor cuceri prin autenticitatea stilului, printr-o conexiune frumoasă și o bucurie pe care o emană atunci când dansează. Stilul lor tradițional de Kizomba și Semba se bazează pe flow, mișcări circulare și tricks adaptate la muzică. Dincolo de pasiunea pentru dans, ei se fac remarcați printr-un stil vestimentar ce captează atenția privitorilor, atât în cadrul workshopurilor, dar și la petreceri.

Împreună cu alți dansatori la fel de pasionați, au format grupul Tyron, Rokhaya & The Top Dancers, alături de care călătoresc și participă la diferite evenimente de Kizomba și Semba.

Copyright © Afro Kizomba All Rights Reserved | Design by BPS